Σύσφιξη Σώματος με Maxuvibe MX7

Υγιές σώμα & πνεύμα με με αίσθηση ζωντάνιας και ανανεωμένη φυσική κατάσταση

Περιγραφή

Η προπόνηση με το Maxuvibe MX7 προσφέρει υγειές σώμα και υγειές πνεύμα, μία αίσθηση ζωντάνιας και ανανεωμένη φυσική κατάσταση.

Σε όλα τα άλλα μηχανήματα δόνησης η κίνηση περιορίζεται στην κατακόρυφη κατεύθυνση. Η αμφίπλευρη δόνηση χρησιμοποιεί μία πλάκα που βυθίζεται και κλίνει ταυτόχρονα. Το Maxuvibe είναι η εξελιγμένη μορφή αυτής της άσκησης με δόνηση: το δεξί και το αριστερό πόδι πιέζονται προς τα επάνω ανεξάρτητα, γεγονός που προκαλεί μία κίνηση της λεκάνης  η οποία προσομοιώνει αυτήν που προκαλεί το βάδισμα.

Το εύρος της κίνησης ξεκινώντας από την ηρεμία είναι ρυθμιζόμενο και κυμαίνεται από 0 – 12.5 mm. Αυτό είναι μοναδικό μεταξύ των μηχανημάτων δόνησης. Η επιβάρυνση των μυών μπορεί να κυμανθεί από την χαλάρωση μέχρι μεγάλης έντασης, αλλάζοντας την συχνότητα.

Που απευθύνεται

Σε άντρες και γυναίκες

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου

Το Maxuvibe MX7 τα κάνει όλα: Καίει το λίπος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, κάνει αναζωογονητικό μασάζ και μυϊκή ενδυνάμωση σε ολόκληρο το σώμα. Ακόμα και μετά από ένα λεπτό υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα.

Σημεία του σώματος που εφαρμόζεται

Ολόκληρο το Σώμα (Whole Body Vibration – WBV). 

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται
  • Tilting Vibration: Παράγει αμφίδρομη δόνηση που προσομοιώνει το βάδισμα και είναι φυσικά αποδεκτή από το σώμα. Έχει 20 φορές μεγαλύτερη απόσβεση των κραδασμών στο κεφάλι σε σχέση με τα μηχανήματα παράλληλης δόνησης.
  • Μετατόπιση από 2 – 12,5 mm. Τα μηχανήματα με παράλληλη δόνηση δεν έχουν ούτε μπορούν να ανεβούν πάνω από 3-4 mm γιατί οι κραδασμοί στην μέση και κυρίως στο κεφάλι είναι αφόρητοι.
  • Εύρος συχνοτήτων από 5-30 Hz. Διαβάθμιση ανά 0,25 Hz για ομαλή αύξηση της συχνότητας (δηλαδή του φορτίου) κατά την άσκηση.
  • Στιβαρή κατασκευή για να αντέχει πολύωρη και συνεχή χρήση.
  • Οθόνη Αφής με ενσωματωμένο Personal Trainer. Κάθε άσκηση φαίνεται στην οθόνη ενώ υπάρχει και σχετική επεξήγηση για την σωστή εκτέλεση.
  • Διπλό σύστημα κίνησης της πλάκας, στην δεξιά και στην αριστερή πλευρά για μεγαλύτερη αντοχή.
  • Ιμάντες για άσκηση του επάνω μέρους του σώματος.
  • Ιμάντας για μασάζ.
  • Ειδικό στρώμα για ακόμα περισσότερες ασκήσεις

  • Κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου στην Ολλανδία.
Πώς αισθάνεσαι στη διάρκεια της θεραπείας

Η συχνότητα μεταβάλλεται από 5 έως 30 Hz με βήμα 0,25 Hz. Έτσι η αύξηση της συχνότητας γίνεται ομαλά ώστε να είναι πιο εύκολα αποδεκτή από τον αθλούμενο.  Ο συνδυασμός μετατόπισης και συχνότητας  μας δίνει την επιλογή για την δημιουργία προγραμμάτων πολλαπλής έντασης και επιβάρυνσης ώστε να προσαρμόζουμε την άσκηση στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Στην οθόνη αφής LCD υπάρχουν πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά, για αρχάριους (πχ χαμηλής μετατόπισης και συχνότητας) έως και προχωρημένους χρήστες. Το σύστημα μας καθοδηγεί για την συχνότητα και την μετατόπιση που πρέπει να επιλέξουμε ανάλογα με το επίπεδο του κάθε χρήστη.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε τις δονήσεις όσο το δυνατό πιο χαμηλά για μία ασφαλή και άνετη προπόνηση. Η δόνηση του κεφαλιού που συμβαίνει με τις περισσότερες πλατφόρμες δόνησης, μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, τραυματισμούς και γενικά είναι μία δυσάρεστη εμπειρία. Η απόσβεση που επιτυγχάνεται με το σύστημα αμφίπλευρης δόνησης Maxuvibe, είναι 20 φορές καλύτερη από τις περισσότερες πλατφόρμες δόνησης της αγοράς.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; Ποιος είναι ο συνολικός χρόνος θεραπείας;

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ο συνολικός χρόνος επισκέψεων εξαρτάται.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας είναι περίπου 30 λεπτά.

Πότε φαίνονται αποτελέσματα;

Μόνο 10 λεπτά απαιτούνται για να έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα! Ο καθένας μπορεί να δει αποτελέσματα εύκολα και άνετα με την ελάχιστη προσπάθεια. Ούτε τα ρούχα σου χρειάζεται να αλλάξεις!

Μετά τη θεραπεία

Μετά από κάθε θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς περιορισμούς.

Share on facebook
Μοιραστείτε το στο Facebook
Scroll to Top