Λίφτινγκ Χωρίς Χειρουργείο Plasma Lift

Η νέα μέθοδος lifting χωρίς χειρουργείο με βελτίωση ακόμη και 1 χρόνο μετά τη θεραπεία!

Περιγραφή

Είναι μια θεραπεία που κάνει το δέρμα να ξαναγεννηθεί, δεν έχει πόνο ή ερεθισμό. Σε αυτή τη θεραπεία το νυστέρι και οι βελόνες απουσιάζουν. Τη θέση τους παίρνει μια κεφαλή που αλλάζει ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε. Αν θέλουμε φωτεινότητα και ομοιογένεια, γίνεται εισαγωγή βιταμινών όπως της C που χαρίζει λεύκανση, με μια επίπεδη κεφαλή που θυμίζει στηθοσκόπιο. Αν θέλουμε να εξαλείψουμε λεπτές ρυτίδες υπάρχει μια κωνοειδής κεφαλή που μειώνει το βάθος τους μεταφέροντας συστατικά αλλά και ρυθμίζοντας μέσω του πλάσματος την κυτταρική ανανέωση. Για τη χαλάρωση στα βλέφαρα αλλά και για τις ραγάδες και τις βαθιές ρυτίδες του καπνιστή υπάρχει η τρίτη πιο κωνοειδής κεφαλή. Η καινούρια μέθοδος που χαρίζει σύσφιγξη στο ιατρείο και στο ινστιτούτο λέγεται plasma lift.

Που απευθύνεται

Η μέθοδος απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που δεν επιθυμούν να μπουν χειρουργείο και θέλουν αποτελέσματα χωρίς να διαταράξουν την καθημερινότητα τους.

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου

Η απόλυτη σύσφιξη χωρίς ερεθισμό και με άμεσο αποτέλεσμα. Αποκτήστε την χαμένη λάμψη και νεανική όψη στο δέρμα σας. Υπόσχεται λαμπερό πρόσωπο, λείανση των ρυτίδων και βελτίωση της ανομοιόμορφης όψης της επιδερμίδας.

Σημεία του σώματος που εφαρμόζεται

Πρόσωπο

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται

Ένα νέο μηχάνημα δημιουργεί κλασματικούς μικροτραυματισμούς ανεπαίσθητους στο μάτι με μια πρωτοποριακή τεχνολογία φωτός. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Το μηχάνημα αφήνει μια μικρή ηλεκτρική εκκένωση ελάχιστα ορατή που προκαλεί άμεση σύσφιξη δέρματος, εξάλειψη ρυτίδων και νεανική εμφάνιση. Η σπίθα που δημιουργείτε ανοίγει επίσης τα κανάλια ΝΑ/Κ νατρίου, καλίου επιτρέποντας έτσι την απορρόφηση ορών με αρνητικά ιόντα μέσα στο δέρμα. Τα πλεονεκτήματα είναι ότι είναι ελάχιστα επεμβατικό και έχει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Το μηχάνημα προσφέρει ενέργεια στα κύτταρα μέσω μας συσκευής. Η ενέργεια παράγεται από τον ιονισμό του αεριού που λέγεται πλάσμα και είναι η τέταρτη μορφή της ύλης. Οι άλλες είναι η υγρή, η στερεή και η αέρια.

Μέσω αυτού του μηχανήματος μπορούμε να επηρεάσουμε την μεμβράνη του κυττάρου και να κατευθύνουμε την εισαγωγή δραστικών συστατικών υπευθύνων για όλες τις κυτταρικές λειτουργίες. 

Πώς αισθάνεσαι στη διάρκεια της θεραπείας

Η μέθοδος είναι εντελώς ανώδυνη με την επίπεδη κεφαλή ενώ με τις άλλες δύο ο πόνος είναι ανεκτός.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; Ποιος είναι ο συνολικός χρόνος θεραπείας;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και προοδευτικά αυξάνονται. Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι έχουμε βελτίωση ακόμα και ένα χρόνο μετά.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Ο χρόνος που απαιτείται για την πραγματοποίηση κάθε συνεδρίας εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και την κατάσταση του δέρματος.

Πότε φαίνονται αποτελέσματα;

Η βελτίωση είναι ορατή σε μία συνεδρία. Μετά από μόλις 10 λεπτά έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Λαμπερό και ανορθωμένο και λαμπερό δέρμα. 

Μετά τη θεραπεία

Μετά από κάθε θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς περιορισμούς.

Μοιραστείτε το στο Facebook
Scroll to Top