Κρυολιπόλυση με τη Μέθοδο LipoFreeze

Η μη επεμβατική λύση λιποαφαίρεσης για μείωση πόντων και καταπολέμηση του τοπικού λίπους

Περιγραφή

Η νέα τάση στη μη επεμβατική λιποαφαίρεση ονομάζεται Lipofreeze. Η μέθοδος χρησιμοποιεί δύο τεχνικές: την αναρρόφηση για αποτελεσματική στόχευση του λιπώδους ιστού της υπό θεραπεία περιοχής και την ελεγχόμενη ψύξη. Η ψύξη αναγκάζει ένα μεγάλο ποσοστό των λιποκυττάρων σε απόπτωση, ένα ελεγχόμενο κυτταρικό θάνατο. Τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται αποβάλλονται φυσιολογικά μέσω της λεμφικής οδού.

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι το Endermologie για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και οι ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη, προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Που απευθύνεται

Σε άντρες και γυναίκες

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου

Η μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου. Αυτή η επαναστατική μέθοδος λιποκαταστροφής εξαφανίζει το τοπικό πάχος, χωρίς καμία παρενέργεια.

Σημεία του σώματος που εφαρμόζεται

Η μέθοδος Lipofreeze μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλο το σώμα, εκτός του λαιμού και του προσώπου. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και τα ψωμάκια.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται

Το σύστημα Lipofreeze , αποτελεί μια επαναστατική μη επεμβατική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης για να αποβάλει το λίπος. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Στο σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία απλώνεται ένα gel το οποίο καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; Ποιος είναι ο συνολικός χρόνος θεραπείας;

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι έχουμε εντυπωσιακή μείωση της τάξης του 25-40% του λιπώδους ιστού σε 2-4 συνεδρίες.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Η συνεδρία διαρκεί 45’ λεπτά. Συνήθως 2-4 συνεδρίες είναι αρκετές για οριστική επίλυση του προβλήματος.

Πότε φαίνονται αποτελέσματα;

Όπως αναφέρθηκε συνήθως 2-4 συνεδρίες είναι αρκετές για οριστική επίλυση του προβλήματος. Τα αποτελέσματα παραμένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής. Ο αριθμός των λιποκυττάρων μειώνεται στον οργανισμό, επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλασιασμού τους από τον οργανισμό. Γι αυτό τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Μετά τη μέθοδο Lipofreeze μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις καθημερινές σας δραστηριότητες, αφού δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης. Σωστή διατροφή, επαρκής κατανάλωση νερού και γυμναστική, είναι απαραίτητα για να απελευθερωθεί η πλήρης δυναμική της μεθόδου.

Μετά τη θεραπεία

Μετά από κάθε θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς περιορισμούς.

Μοιραστείτε το στο Facebook
Scroll to Top