Λιποκαταστροφή & Σύσφιξη με Endola

Ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα με σύσφιξη και ανόρθωση ταυτόχρονα!

Περιγραφή

Τώρα αδυνάτισμα και σύσφιξη σε ένα μηχάνημα ταυτόχρονα. Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα. Το Endola είναι μη επεμβατική μέθοδος, ασφαλής και αποτελεσματική. Εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σύσφιξη – Ανόρθωση.

Που απευθύνεται

Σε γυναίκες και άντρες που παρ’ολη την προσπάθεια τους έχουν εναπόθεσή λίπους που καμία δίαιτα ή γυμναστική δεν μπορούν να εξαλείψουν. Είναι κατάλληλο για όσους βρίσκονται σε διαδικασία απώλειας βάρους και θέλουν να επιταχύνουν τη διαδικασία αυτή.

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, πλήρως ασφαλής και ανώδυνη. Προσφέρει αποτέλεσμα λιποκαταστροφής και σύσφιξης – ανόρθωσης από την 1η συνεδρία, εξαφανίζει το τοπικό πάχος χωρίς καμία παρενέργεια. Με τη διπολική ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή υαλουρανικού οξέος και επαναδόμηση του κολλαγόνου. Το δέρμα αποκτά λεία υφή με λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

Σημεία του σώματος που εφαρμόζεται

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα, οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, τα ψωμάκια και οι γλουτοί.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται

Συνδυάζει άψογα διπολική ραδιοσυχνότητα και διπλό εστιασμένο υπέρηχο υψηλής έντασης που επιτρέπει τη στοχευμένη αποδόμηση των λιποκυττάρων, σε τοπικό πάχος.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; Ποιος είναι ο συνολικός χρόνος θεραπείας;

Από 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα. Από την 1η συνεδρία έχουμε ορατό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά. 

Πότε φαίνονται αποτελέσματα;

Από την 1η κιόλας συνεδρία φαίνονται αποτελέσματα.Τα αποτελέσματα παραμένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής. Ο αριθμός των λιποκυττάρων στον οργανισμό μειώνεται επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλασιασμού τους. Για αυτό τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Μετά τη θεραπεία

Μετά από κάθε θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς περιορισμούς.

Share on facebook
Μοιραστείτε το στο Facebook
Scroll to Top