Μηχάνημα Endola

Λιποκαταστροφή & Σύσφιξη Σώματος με Endola

Ασφαλές, ανώδυνο και αποτελεσματικό αδυνάτισμα με σύσφιξη και ανόρθωση ταυτόχρονα! Με τη βοήθεια των τεχνολογιών HIFU / RF / NIR Laser and pulsed Vacuum

Περιγραφή

Η νέα μη επεμβατική Μέθοδος Λιπογλυπτικής Endola χρησιμοποιεί κεφαλές HIFU + RF + laser με ταυτόχρονο Vacuum και παρέχει στο δέρμα κυτταρική ενέργεια.

Είναι αποτελεσματική και ασφαλής, όχι μόνο για το σώμα αλλά και για την ευαίσθητη περιοχή του προσώπου των άνω βλεφάρων. Γίνεται παλμική αναδίπλωση του δέρματος, επιτρέποντας την ενέργεια του RF και του HIFU να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Endola κατορθώνουμε:

 • Σμίλευση σώματος
 • Μείωση κυτταρίτιδας
 • Σύσφιξη δέρματος
 • Αδυνάτισμα
 • Λεμφικό μασάζ
 • Διέγερση ινοβλαστών
 • Ραβδώσεις
Που απευθύνεται

Σε γυναίκες και άντρες που παρ’ολη την προσπάθεια τους έχουν εναπόθεσή λίπους που καμία δίαιτα ή γυμναστική δεν μπορούν να εξαλείψουν. Είναι κατάλληλο για όσους βρίσκονται σε διαδικασία απώλειας βάρους και θέλουν να επιταχύνουν τη διαδικασία αυτή.

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, πλήρως ασφαλής και ανώδυνη. Προσφέρει αποτέλεσμα λιποκαταστροφής και σύσφιξης – ανόρθωσης από την 1η συνεδρία, εξαφανίζει το τοπικό πάχος χωρίς καμία παρενέργεια. Με τη διπολική ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή υαλουρανικού οξέος και επαναδόμηση του κολλαγόνου. Το δέρμα αποκτά λεία υφή με λαμπερή και νεανική εμφάνιση.

 • Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, πλήρως ασφαλής και ανώδυνη.
 • Επαναστατικός συνδυασμός διπολικής ραδιοσυχνότητας ταυτόχρονα με υπέρυθρο λέιζερ και παλλόμενο Vacuum. (μηχανικός χειρισμός ιστών).
 • Ολοκλήρωση πρωτοκόλλων για σώμα και πρόσωπο.
 • Τέσσερις κεφαλές για θεραπείες σώματος και προσώπου.
Σημεία του σώματος που εφαρμόζεται

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα, οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα, τα ψωμάκια και οι γλουτοί.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται

Η τεχνολογία ENDOLA συνδυάζει 4 τεχνολογίες μαζί.

Εστιασμένοι Υπέρηχοι HIFU
Οι υψηλής ισχύος εστιασμένοι υπέρηχοι (HIFU) δρουν σε βάθος 4 – 13mm και καταστρέφουν τις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων άμεσα και αποτελεσματικά. Ο εστιασμένος υπέρηχος βοηθά στην καταστροφή του τοπικού λίπους σε κοιλιά, μηρούς και γλουτούς και αλλού.

Μέθοδος Ραδιοσυχνοτήτων RF
Η ενέργεια RF παρέχει θερμότητα ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες για αναδόμηση του κολλαγόνου. Ο συνεργιστικός συνδυασμός του Ν Infrared Laser (NIR) και του RF, αυξάνουν την ενδοκυτταρική παραγωγή οξυγόνου.

NIR Laser
Το NIR Laser βοηθά στην κυτταρική ενέργεια, lifting και βιοενεργειακή αναζωογόνηση.

Pulsed Vacuum
Οι ειδικά σχεδιασμένες κεφαλές μέσω της ρυθμικής αναρρόφησης παρέχουν κυτταρική ενέργεια κατάλληλη για θεραπείες προσώπου και σώματος. Η συνολική λεμφική αποστράγγιση επιτυγχάνεται με συγκεκριμένη τεχνική μη επεμβατική. Βοηθά επίσης στην αύξηση της λεμφικής παροχέτευσης και μικροκυκλοφορίας, ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης, μείωσης κυτταρίτισας, σμίλευση σώματος, μηρούς, μπράτσα, άκρα, γλουτούς, κοιλιά κ.α με το συνδυασμό των HIFU, RF, NIR + Ενδερμολογία ταυτόχρονα.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; Ποιος είναι ο συνολικός χρόνος θεραπείας;

Από 1-2 συνεδρίες την εβδομάδα. Από την 1η συνεδρία έχουμε ορατό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

Η συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά. 

Πότε φαίνονται αποτελέσματα;

Από την 1η κιόλας συνεδρία φαίνονται αποτελέσματα.Τα αποτελέσματα παραμένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής. Ο αριθμός των λιποκυττάρων στον οργανισμό μειώνεται επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλασιασμού τους. Για αυτό τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Μετά τη θεραπεία

Μετά από κάθε θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς περιορισμούς.

Μοιραστείτε το στο Facebook
Scroll to Top