Θεραπεία Σύσφιξης & Ανόρθωσης Σώματος FraxLipo

Αποκτήστε ένα κομψό και αθλητικό σώμα εύκολα & άνετα με τη βοήθεια του FraxLipo EMS/HIFM!

Περιγραφή

To FraxLipo είναι πρωτοποριακό EMS/HIFM μηχάνημα κατάλληλο για αύξηση μυϊκού όγκου, λιποδιάλυση και σμίλευση σώματος, ενισχύοντας επίσης το ανοσοποιητικό και τη λεμφική παροχέτευση.  Σε 30 λεπτά θεραπείας μπορεί να διεγείρει 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες οδηγούν τα λιποκύτταρα σε αυξημένο μεταβολισμό, με αποτέλεσμα να αποδίδουν την απαραίτητη ενέργεια που απαιτείται, παρέχοντας λιπαρά οξέα. Ταυτόχρονα αυτή η διέγερση και μυϊκή τόνωση βοηθά στη θεραπεία τοπικής λιποδιάλυσης. Με δύο ή τέσσερις κεφαλές εκπομπής, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν χωριστά ή συγχρονισμένα. Κατάλληλο για δύο άτομα ταυτόχρονα ή για ένα, σε διαφορετικά σημεία, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους άνω βραχίονες (δικέφαλοι, τρικέφαλοι). Το FraxLipo μειώνει το τοπικό λίπος, ενδυναμώνει τους μύες αλλάζοντας το σχήμα του σώματος.

  • Χωρίς παροχή θερμότητας
  • Χωρίς ψύξη
  • Χωρίς πόνο στους ιστούς
Που απευθύνεται

Σε άντρες και σε γυναίκες

Πλεονεκτήματα της Μεθόδου

Το FraxLipo δεν είναι επεμβατικό, δεν προκαλεί πόνο και απελευθερώνει υψηλή συχνότητα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας δίνοντας και ενεργοποιώντας τους μύες σε βάθος μέχρι 8 cm. Προκαλεί συνεχή διαστολή και συστολή των μυών επιτυγχάνοντας την εκγύμνασή τους, προκαλώντας τους μηχανισμούς λιπόλυσης. Μικροσκοπικές αναλύσεις επιβεβαιώνουν ότι ο αριθμός των αποπτωτικών κυττάρων αυξάνεται σημαντικά μετά τη θεραπεία.

Τα πλεονεκτήματα του FraxLipο είναι τα εξής:

  • Ασφαλές και μη επεμβατικό.
  • Χωρίς ηλεκτρικό-θερμικό φορτίο.
  • Χωρίς ακτινοβολία.
  • Δεν χρειάζεται περίοδος αποκατάστασης.
  • Εύκολη και άνετη διαδικασία.
  • Χωρίς πόνο, χωρίς ιδρώτα, χωρίς άλλες παρενέργειες.
Σημεία του σώματος που εφαρμόζεται

Όλο το σώμα.

Ειδική Εφαρμογή

Το FraxLipo είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους γλουτούς και την κοιλιά.

Με δύο κεφαλές εκπομπής, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν μεμονωμένα ή συγχρονισμένα, οικοδομούμε ένα μυϊκό υπόστρωμα κάτω από τα λιποκύτταρα, επιτυγχάνοντας ένα κομψό και αθλητικό σώμα.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται

Το FraxLipo χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη (FEM), εστιασμένη μαγνητική ακτινοβολία υψηλής έντασης, η οποία διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες, ούτως ώστε οι μύες του σώματος να διαστέλλονται και να συστέλλονται.

Πόσες επισκέψεις χρειάζονται; Ποιος είναι ο συνολικός χρόνος θεραπείας;

30 λεπτά θεραπείας μπορούν να εξασκήσουν 30.000 ισχυρές μυϊκές συσπάσεις. Δύο έως τρεις φορές ανά εβδομάδα σε κάθε σημείο είναι αρκετές.

Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;

30 λεπτά ξαπλωμένοι = 30.000 μυϊκές συσπάσεις

Πότε φαίνονται αποτελέσματα;

Ορατά αποτελέσματα αμέσως μετά την 1η θεραπεία!

Μετά τη θεραπεία

Μετά από κάθε θεραπεία μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς περιορισμούς.

Μοιραστείτε το στο Facebook
Scroll to Top